Hyrje
                       Italian
Menyja Kryesore
Hyrje
Qarku Shkodër
Këshilli i Qarkut
Administrata
Strategjia
Turizmi
Mjedisi
OJF
Njoftime
Lidhje te tjera
Galeria
RDP
Web GIS Albania
logo_wga
INVESTIME NË QARKUN TONË

Foto nga Shkodra
Në shërbim të komunitetit

 

Koha ne Shkoder
Shkodër  -C
Turizmi
Number of Visitors
mod_vvisit_counterSot48
mod_vvisit_counterDje85
mod_vvisit_counterKëtë jave318
mod_vvisit_counterKëtë muaj1716
mod_vvisit_counterTë gjitha449170
Lidhje te huaja
euic_qarkushkoder
Foto te ndryshme nga Qarku i Shkodres
PROJEKTI RURACT ( Campobasso 10 – 12 Mars 2014 ) PDF Printoni E-mail
sdadadasNë kuadër të Projektit RURACT “Rivlerësimin e zonave rurale në Evropë përmes aktiviteteve të agrokulturës sociale” përkatësisht Programit “Europe for Citizens” financuar nga Bashkimi Europian, Veprimi 1 " Qytetarët aktiv për Europën " - Masa 1.2 " Rrjetet e binjakëzuara të qyteteve", me datat 10 – 12 Mars u organizua në Campobasso aktiviteti me teme “Agrokultura sociale në Europe, rruga drejt zhvillimit rural.”
Më Shumë
 
26 Shkurt 2014 PDF Printoni E-mail
ADRIGOV PËR STRATEGJINË EUSAIR
dsc_0075Në ambientet e Grand Hotel Europa Shkodër, këshilli i Qarkut në kuadër të projektit AdriGov, organizoj një workshop me temë Qarqet shqiptare brenda Eurorajonit Adriatiko-Jonian dhe politikat  EUSAIR të BE. Projekti AdriGov po zbatohet nga Këshilli i Qarkut Shkodër, si partner përfitues dhe nga të disa Qarqe dhe Rajone të tjera të Eurorajonit Adriatik-Jonian, me qëllim kryesor rritjen e bashkëpunimit ndërkufitar, kontributit për hartimin e politikave të përbashkëta në zonë, strategjisë programative EUSAIR si dhe transferim të njohurive dhe rritje e ndërsjellët e kapaciteteve.
Më Shumë
 
11 shkurt 2014 PDF Printoni E-mail

Mblidhet Grupi Koordinues i RDP

foto456456546456Me datë 11 Shkurt 2014, në ambientet e Këshillit të Qarkut Shkodër u organizua takimi i Grupit Koordinues të Programit për zhvillim rajonal, Veriu i Shqipërisë. Ky është takimi i 10 i këtij grupi që nga fillimi i programit. Kryetari i Këshillit të Qarkut Shkodër, si kryesues i këtij grupi mbasi nënvizoi se korumi për vazhdimin e takimit ishte arritur  bëri një përmbledhje të shkurtër të punës së deritanishme për të gjitha shtyllat e programit, duke nënvizuar se ajo që është më e rëndësishme ishte përfitimi qe nga ky program kanë territoret e Qarkut Shkodër dhe Lezhë. 

Më Shumë
 
29-30 Janar 2-14 PDF Printoni E-mail

Takim i Grupit te Punës se Projektit NEXT & Takimi i 3-te i Komitetit Koordinues - Mostar, Bosnjë dhe Hercegovinë

mostar_next_2 Në datat 29-30 Janar 2014, u mbajt në Mostar, Bosnjë Hercegovinë, takimi i radhës i Grupit të Punës së Projektit NEXT & Takimi i 3-të i Komitetit Koordinues. Gjatë takimit të datës 29 Janar u ngritën 4 grupe pune që diskutuan 4 aspekte relevante të fazës së implementimit të projektit:

Më Shumë
 
2 8dhe 29 Janar Pejë, Kosovë PDF Printoni E-mail
peje_nenshkrimi_1Projekti për krijimin e shtegut malor “Majat e Ballkanit”, i gjatësisë prej 192 kilometrash, i cili kalon nëpër Kosovë, Mal të Zi dhe Shqipëri, ka hyrë në fazën e dytë të marrëveshjes, e mbështetur nga Organizata Qeveritare Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit GIZ. Pas një konference dy ditore të mbajtur në Pejë, të mërkurën është bërë nënshkrimi i marrëveshjes në mes të këtyre tri vendeve dhe partnerit gjerman GIZ.
Më Shumë
 
15 Janar 2014 PDF Printoni E-mail

Takim i Komitetit Drejtues “Për bashkërendimin e punës ndërmjet autoriteteve shtetërore përgjegjëse, në nivel vendor, për referimin e rasteve të fëmijëve në rrezik”

20140115_101950 Me datë 15 janar 2014, u zhvillua takimi i radhës së  Komitetit  Drejtues “Për bashkërendimin e punës ndërmjet autoriteteve shtetërore përgjegjëse, në nivel vendor, për referimin e rasteve të fëmijëve në rrezik”,  që kishte si qëllim prezantimin e Raportit mbi veprimtarinë e Njësisë për të Drejtat e Fëmijëve të Qarkut Shkodër si dhe prezantimin e Raportit te Monitorimit të Strategjisë Rajonale dhe Planit te Veprimit , të Qarkut Shkodër.

Më Shumë
 
24 -25 Shtator 2013 PDF Printoni E-mail

Projekti  “Youth Adrinet” i zbatuar ne kuader te pogramit IPA CBC ADRIATIK, aktivitete ne kuader te iniciatives ADRIBUS

aaadri_busAdribus ka të bëjë me një gjiro turistike dhe pune me ane te nje autobusi per te cilen 2 të rinj nga secili vend partner i projektit Youth Adrinet në të gjitha vendet Partnere. Do të bëhen ndalesa dy ditore në secilin vend dhe do të ketë takime institucionale me perfaqësues institucionesh përgjegjës për politikat rinore si dhe vizita turistike e kulturore në qytetet përkatëse.

Më Shumë
 
16-20 Shtator 2013 PDF Printoni E-mail
Projekti “Youth Adrinet” i zbatuar ne kuader te pogramit IPA CBC ADRIATIK organizon: “Workshop Lokal Shkodra Travel Guide”
workshop_1Në kuadër të projektit, Youth Adrinet u zhvilluan në Shkodër në datat 16-20 Shtator 2013 u workshop-i  Shkodra Youth Guide  në të cilin morën pjesë të 6 të rinj nga vendet partnere përkatësisht Slloveni, Bosnje Hercegovinë, Kroaci dhe Itali si dhe 6 të rinj nga qyteti i Shkodrës.
Qëllimi i aktivitetit “Workshop Lokal Shkodra Travel Guide” është realizimi i një guide turistike për të rinj nga të rinj të vëndeve të ndryshme të Adriatikut.
Më Shumë
 
25 Shtator, San Malo-Francë dhe 18 Nëntor Korfuz-Greqi PDF Printoni E-mail
corfu_18_11_2013_mcNë kuadrin e konsultimeve qe kane filluar nga Dhjetori 2012 e ne vazhdim ku Bashkimi Evropian ka iniciuar një vision për bashkëpunimin dhe zhvillimin e një strategjie të përbashkët në makro-rajonin Adriatiko-Joninan EUSAIR, kryetari i këshillit të qarkut Shkodër zoti Maxhid Cungu, 
Më Shumë
 
<< Fillim < E mërparshme 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra > Fund >>

Rezultatet 1 - 9 nga 150
 
Thirrje për pjesmarrje në kursin e trainimit “Makineria e përpunimit të leshit”  në qarkun Shkodër”.
Thirrje per aplikim


Ftese per Aplikim

Zhvillimi i Strategjive Lokale te Sherbimeve Sociale ne Shkoder dhe Ulqin
 Kliko  Termat e References per Trajnere

Majat e Ballkanit

THIRRJE PER APLIKIME
i2qfddrq
Qarku Shkodër dhe  "ACLI-IPSIA  në Shqipëri"  hapin thirrjen publike në kuadër të projektit “Njohje dhe formim për emigrantët e kthyer në Veriun e Shqipërisë”
Youth Adrinet
d8m28apa
Vendosja e produkteve të përbashkëta turistike në tregun ndërkombëtar.d82m28apa
raporti_i
Strategjia e turizmit të Qarkut Shkodër
logo_sp_aga2_min

Qendra turistike në qarkun e Shkodrës
shkodra_in_u_p

Në vendin e shegave

konferenca_e_prezantimit_t


programi_dldp_shkoder_lezhe

planis_hajmel

planis_vigm