Home
NJOFTIM
9959449949494949
                       Italian
Main Menu
Home
Region of Shkodra
President of R.C.
Regional Council
Administration
Strategy
Tourism
Environment
NGO
Notices
Other links
Gallery
RDP
Web GIS Albania
logo_wga
Investments in the Region
realized_investiments2
running_investiments2
Foto nga Shkodra
Serving the community

  numratori_telefonik_albtelecom

Weather in Shkoder
Shkoder  -C
Tourism
Number of Visitors
mod_vvisit_counterToday114
mod_vvisit_counterYesterday109
mod_vvisit_counterThis week671
mod_vvisit_counterThis month426
mod_vvisit_counterAll492824
Foreign Links
 
 
 
 
 
Intercooperation 

                    
  


GTZ


 SNV 
adaADA
 
 
 
welcome_europe
 
 

rivapro

 

JA slide show
17 July 2014
SEMINAR ON REGIONAL DEVELOPMENT
img_20140717_1032491On 17 July 2014, at Hotel Colosseo, ran III Regional Seminar entitled "Developing sub regional and identifying pilot projects". This seminar was organized by the Council of Shkodra and RDP (Regional Development Programme, Northern Albania) in the scope of consolidation of strategic documents and completing action plans, consistent with the dynamics of development of the territory of two counties, Shkodra and Lezha.
Read more...
 
16 korrik 2014
No translation
Konferenca me teme  TEP–AGORA: Qëndrueshmeria e Paktit Territorial te Punesimit dhe rruga drejt te ardhmes
dscf6127Në kuadrin e Projektit Adresimi në Nivel Lokal i Sfidës së Punësimit të të Rinjve, ditën e merkurë, dt. 16 korrik 2014, në orën 10:00, në Hotel Grand Europa në Shkodër u zhvillua  Workshopi i Shkëmbimit të Eksperiencës për Paktet Territoriale të Punësimit të të Rinjve mes 3 Qarqeve ku shte zbatuar ky projekt, atë të Shkodrës, Lezhëz dhe Kukesit me teme :
Read more...
 
30 Qershor 2014
No translation
Ceremonia përmbyllëse me rastin e përfundimit të Aksionit:
dscf6073Nxitja e punësimit të të rinjve në sektorin e peshkimit dhe përmirësimi i kushteve për peshkim në liqenin e Shkodrës.Me datë 30 Qershor, ora 10, në ambjentet e Shoqatës së Menaxhimit të Peshkimit, në Shirokë u zhvillua ceremonia përmbyllëse e aksionit “ Nxitja e punësimit të të rinjve në sektorin e peshkimit dhe përmirësimin e kushteve për peshkim në liqenin e Shkodrës”. Në këtë takim ishin të pranishëm Z. Maxhid Cungu, Kryetar i Këshillit të Qarkut, në cilësinë e kryetrit të Bordit Rajonal të Punësimit dhe Formimit, Znj. Teuta Zejno, përfaqësuese e ILO, Kryetari i OMP si dhe anëtarë të BRPF.Z. Cungu hapi takimin duke falenderuar aktorët kryesorë që morën pjesë në implementimin me sukses të këtij aksioni.
Read more...
 
Bruksel me 25/26 Qershor 2014
No translation
foto_brussel_022Strategjia e Bashkimit Europian per Eurorajonin Adriatiko Jonian vazhdon procesin e saj drejt miratimit ne Komisionin Europian, me zhvillimin e takimit të radhës pikërisht ne Bruksel.Takimi u organizua nga Rajoni i Molises ne kuadër te Projektit AdriGov, projekt i cili po implementohet nga Këshilli i Qarkut Shkodër, si dhe rajone te tjera te Ballkanit dhe Italisë. Te pranishëm ne këtë takim ishin përfaqësues te niveleve te larta te strukturave te Bashkimit Europian dhe përfaqësi ministrore te Shteteve Anëtare te EUSAIR.
Read more...
 
29 Maj 2014
No translation
Muzeu Virtual Marubi - Historia në foto
29_maj_2014_fotoShkodër, 29 Maj 2014 në ambientet e hotel Colosseo-Shkodër, u zhvillua takimi i  radhës për paraqitjen e punës së deritanishme të Projektit "Muzeu Virtual Marubi" nga UNDP dhe Rajoni Friuli Venezia Giulia janë financuesit e këtij projekti që e ka zanafillën që në Maj 2012.
Read more...
 
RURACT Project
12432231223In the framework of RURACT project "Revaluation of rural areas in Europe through social farming activities" respectively "Europe for Citizens" Programme, financed by the European Union  on 28 – 30 May was held in Zaragoza Spain the second event of  RURACT project. This activity was coordinated by the Regional Council Molise, lead partner of the project.

Read more...
 
Bologna 27 dhe 28 Maj 2014
No translation
foto_bologna_2Strategjia EUSAIR, e cila është ne fazat përfundimtare te konsultimeve dhe miratimit nga ana e Komisionit Europian, është e një rëndësie te veçantë pasi përcaktimi i politikave zhvillimore gjithëpërfshirëse dhe homogjene për te gjithë Euro rajonin Adiatiko-Jonian është parësor ne mënyre qe rajoni te ketë një zhvillim te qëndrueshëm.
Read more...
 
27 Maj 2014
No translation

Mbështetja dhe forcimi i zhvillimit rajonal në Shqipërinë e Veriut
Me datë 27 Maj 2014 një mision i Agjencisë  Austriake të Zhvillimit bëri një vizitë pune në Qarkun e Shkodrës.Pjesë e misionit ishin Dr. Martin Ledolter, Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Austriake të Zhvillimit (ADA), pjesës operacionale të Bashkëpunimit Austriak për Zhvillim (ADC) dhe znj. Astrid Wein, Drejtuese e zyrës ADC në Tiranë,

Read more...
 
13 dhe 14 Maj 2014
No translation
AdriGov në Podgoricë për SME-të dhe FDI-të
img_20140514_100648Në kuadër të Projektit AdriGov u organizua ne Podgoricë Takimi Institucional Teknik (ITC)  dhe (PMU) Njësia e Menaxhimit të Projekti, 13 Maj 2014, Sipas Agjendës bashkangjitur. Në ketë takim u diskutua për ecurinë e projektit në të gjitha vendet partnere, planet për muajt e ardhshëm si dhe situatën financiare të projektit.
Read more...
 
8 – 12 March 2014 was held in Campobasso
sdadadasIn the framework of RURACT project "Revaluation of rural areas in Europe through social farming activities" respectively "Europe for Citizens" Programme, financed by the European Union, Action 1 "Active citizens for Europe" - Measure 1.2 "Networks of twinned towns", on 8 – 12 March 2014 was held in Campobasso the activity entitled “Social Europe farming, the road to rural development”. This event was organized by the Regional Council Molise, the lead partner of the project.
Read more...
 
26 Shkurt 2014
No translation
ADRIGOV PËR STRATEGJINË EUSAIR
dsc_0075Në ambientet e Grand Hotel Europa Shkodër, këshilli i Qarkut në kuadër të projektit AdriGov, organizoj një workshop me temë Qarqet shqiptare brenda Eurorajonit Adriatiko-Jonian dhe politikat  EUSAIR të BE. Projekti AdriGov po zbatohet nga Këshilli i Qarkut Shkodër, si partner përfitues dhe nga të disa Qarqe dhe Rajone të tjera të Eurorajonit Adriatik-Jonian, me qëllim kryesor rritjen e bashkëpunimit ndërkufitar, kontributit për hartimin e politikave të përbashkëta në zonë, strategjisë programative EUSAIR si dhe transferim të njohurive dhe rritje e ndërsjellët e kapaciteteve.
Read more...
 
11 shkurt 2014
No translation

Mblidhet Grupi Koordinues i RDP

foto456456546456Me datë 11 Shkurt 2014, në ambientet e Këshillit të Qarkut Shkodër u organizua takimi i Grupit Koordinues të Programit për zhvillim rajonal, Veriu i Shqipërisë. Ky është takimi i 10 i këtij grupi që nga fillimi i programit. Kryetari i Këshillit të Qarkut Shkodër, si kryesues i këtij grupi mbasi nënvizoi se korumi për vazhdimin e takimit ishte arritur  bëri një përmbledhje të shkurtër të punës së deritanishme për të gjitha shtyllat e programit, duke nënvizuar se ajo që është më e rëndësishme ishte përfitimi qe nga ky program kanë territoret e Qarkut Shkodër dhe Lezhë. 

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 1 - 12 of 159
 
Tender
Thirrje për pjesmarrje në kursin e trainimit “Makineria e përpunimit të leshit”  në qarkun Shkodër”.
Thirrje per aplikim


Call for applications

Developing Local Strategies Social Services in Shkodra and Ulcinj
Click here

Majat e Ballkanit

THIRRJE PER APLIKIME
i2qfddrq
Qarku Shkodër dhe  "ACLI-IPSIA  në Shqipëri"  hapin thirrjen publike në kuadër të projektit “Njohje dhe formim për emigrantët e kthyer në Veriun e Shqipërisë”
Youth Adrinet
d8m28apa
Vendosja e produkteve të përbashkëta turistike në tregun ndërkombëtar.d82m28apa

the_report_of_t
Tourism Strategy of Shkoder
logo_sp_aga2_min

Turist points in Shkodra Region
shkodra_in_u_p

Pomegranates's place

the_confer


dldp_program

hajmel

the_strategic