Home
NJOFTIM
9959449949494949
                       Italian
Main Menu
Home
Region of Shkodra
President of R.C.
Regional Council
Administration
Strategy
Tourism
Environment
NGO
Notices
Other links
Gallery
RDP
Web GIS Albania
logo_wga
Investments in the Region
realized_investiments2
running_investiments2
Foto nga Shkodra
Serving the community

  numratori_telefonik_albtelecom

Weather in Shkoder
Shkoder  -C
Tourism
Number of Visitors
mod_vvisit_counterToday10
mod_vvisit_counterYesterday33
mod_vvisit_counterThis week456
mod_vvisit_counterThis month891
mod_vvisit_counterAll493289
Foreign Links
 
 
 
 
 
Intercooperation 

                    
  


GTZ


 SNV 
adaADA
 
 
 
welcome_europe
 
 

rivapro

 

JA slide show
E Hënë 17 Shtator 2012 PDF Print E-mail
No translation
Takim pune për rregjistrimin e Njësive Ekonomike në Qark
Takim pune për rregjistrimin e Njësive Ekonomike në Qark Mbledhja e katërt e Komisionit të Rregjistrimit të Përgjithshëm të Njësive Ekonomike Bujqësore në Qark u hap nga Z. Maxhid CUNGU, Kryetar i Këshillit të Qarkut Shkodër, i cili fillimisht i uroi mirëseardhjen zyrtarëve pjesëmarrës në takim dhe paraqiti për miratim Proçes-verbalin e Mbledhjes së Tretë të Komisionit të Rregjistrimit të Përgjithshëm të Njësive Ekonomike Bujqësore në Qark. Sipas rendit të ditës, Kryetari Z. Maxhid Cungu, paraqiti per  shqyrtim në bllok listat e anketuesve të zgjedhur/miratuar nga Komisionet në bashkitë dhe komunat e Qarkut Shkodër.
Në mbledhje u parashturuan edhe një sërë problemesh të nevojshme për tu zgjidhur si: sigurimi i ambjenteve për anketuesit, largimi i një kontrollori nga trajnimi dhe mosparaqitja e tij në ditët në vazhdim, mungesa e një anketuesi për Komunën Shosh, probleme të cilave iu dha zgjidhje po në këtë mbledhje. Në lidhje me ambjentet u vendos që të instalohen  pranë Fakulteit të mjekësisë ndersa në lidhje me largimin e kontrollorit të komunës Velipojë u vendos që të kërkohet caktimi i një kontrollori tjetër dhe trajnimi i tij nga zyrtarët e INSTAT Shkodër, kurse në lidhje me problemin e mungesës së anketuesve në Komunën Shalë u la që ti drejtohet një kërkesë INSTAT Shkodër, ku ti kërkohet rritja e numrit të anketuesve për këtë Komunë. Pasi u caktuan detyrat për ditët në vazhdim për Komisionin dhe Sekretariatin e Rregjistrimit të Përgjithshëm të Njësive Ekonomike Bujqësore në Qark, mbledhja e rradhës u mbyll. Duhet theksuar se deri më tani proçesi ka vazhduar në përputhje të plotë me afatet e caktuara nga ligji, aktet nënligjore.

 
 
Tender
Thirrje për pjesmarrje në kursin e trainimit “Makineria e përpunimit të leshit”  në qarkun Shkodër”.
Thirrje per aplikim


Call for applications

Developing Local Strategies Social Services in Shkodra and Ulcinj
Click here

Majat e Ballkanit

THIRRJE PER APLIKIME
i2qfddrq
Qarku Shkodër dhe  "ACLI-IPSIA  në Shqipëri"  hapin thirrjen publike në kuadër të projektit “Njohje dhe formim për emigrantët e kthyer në Veriun e Shqipërisë”
Youth Adrinet
d8m28apa
Vendosja e produkteve të përbashkëta turistike në tregun ndërkombëtar.d82m28apa

the_report_of_t
Tourism Strategy of Shkoder
logo_sp_aga2_min

Turist points in Shkodra Region
shkodra_in_u_p

Pomegranates's place

the_confer


dldp_program

hajmel

the_strategic