Home
NJOFTIM
9959449949494949
                       Italian
Main Menu
Home
Region of Shkodra
President of R.C.
Regional Council
Administration
Strategy
Tourism
Environment
NGO
Notices
Other links
Gallery
RDP
Web GIS Albania
logo_wga
JA slide show
Shoqata Kombëtare e Ushtarakeve në Rezerve të Shqipërisë PDF Print E-mail
No translation

Shoqata Kombetare e Ushtarakeve ne Rezerve te Shqiperise
Dega Shkoder  

Misioni:
Shoqata URSH ka per mission te bashkoje rreth vetes me vullnet te lire ushtaraket qe kane dale ne pension nga strukturat Ushtarake te Republikes se Shqiperise, te ruaje dhe te zhvilloje me tej traditat patriotike dhe luftarake te p[opullit shqiptar.  Te ruaje dashurine per profesionin e Ushtarakut, Te perfaqesoje dhe te mbroje ne institucionet Shteterore interesat sociale, ekonkmike dhe kulturore te ushtarakeve ne reserve dhe lirim. 

Aktivitete:
Ø       2005- Pjesemarrje ne Kongresin e Konfederates nderaleate te ushtyarakeve ne reserve
Ø       Organizon cdo vit aktivitete ne festat e Ushtrise  

Adresa:Shtepia e Oficereve, Shkoder
Person Kontakti:  Kolonel(R) Marash Malaj
Tel: 0224 48132