Home
NJOFTIM
9959449949494949
                       Italian
Main Menu
Home
Region of Shkodra
President of R.C.
Regional Council
Administration
Strategy
Tourism
Environment
NGO
Notices
Other links
Gallery
RDP
Web GIS Albania
logo_wga
JA slide show
Komuna Velipoje Shkodër PDF Print E-mail
No translation
Mirësevini në Komunën Velipojë
Në këtë rubrikë do të njiheni me të dhëna gjeografike, ekonomike dhe sociale te kësaj komune.
  velipoje
Për më shumë kliko: