Home
NJOFTIM
9959449949494949
                       Italian
Main Menu
Home
Region of Shkodra
President of R.C.
Regional Council
Administration
Strategy
Tourism
Environment
NGO
Notices
Other links
Gallery
RDP
Web GIS Albania
logo_wga
JA slide show
Bashkia Vau i Dejes PDF Print E-mail
No translation
Mirësevini në Bashkine Vau i Dejes
Në këtë rubrikë do të njiheni me të dhëna gjeografike, ekonomike dhe sociale te kësaj bashkie..
  http://farm3.static.flickr.com/2010/1536898216_d8ab0fb1bd.jpg?v=0
Për më shumë kliko:
 
 
Plane veprimi