Home
NJOFTIM
9959449949494949
                       Italian
Main Menu
Home
Region of Shkodra
President of R.C.
Regional Council
Administration
Strategy
Tourism
Environment
NGO
Notices
Other links
Gallery
RDP
Web GIS Albania
logo_wga
Investments in the Region
realized_investiments2
running_investiments2
Foto nga Shkodra
Serving the community

  numratori_telefonik_albtelecom

Weather in Shkoder
Shkoder  -C
Tourism
Number of Visitors
mod_vvisit_counterToday8
mod_vvisit_counterYesterday66
mod_vvisit_counterThis week218
mod_vvisit_counterThis month1433
mod_vvisit_counterAll490573
Foreign Links
 
 
 
 
 
Intercooperation 

                    
  


GTZ


 SNV 
adaADA
 
 
 
welcome_europe
 
 

rivapro

 

JA slide show
Projektet Prioritare të Bashkive dhe Komunave të Qarkut Shkodër VITI 2011 PDF Print E-mail
No translation
Bazuar në ligjin nr.8652,datë 31.07.2000 “Për organizimin dhe funksionimin e qeverisjes vendore”, në ligjin nr.9936, datë 26.06.2008 “Për sistemin buxhetor”, në ligjin nr.10355, datë 02.12.2010 “Për buxhetin e vitit 2011”, në Udhëzimin nr.4, datë 22.01.2011 “Për zbatimin e buxhetit të vitit 2011”, pika 4, bazuar në kërkesat e 23 (njëzetetre) Bashkive/Komunave të qarkut Shkodër
“Për dërgimin e projekteve prioritare”, si dhe bazuar në kërkesën e Këshillit të Qarkut Shkodër, Drejtoria e Hartimit dhe Monitorimit të Projekteve pranë Këshillit të Qarkut Shkodër ka hartuar tabelën bashkëngjitur këtij Relacioni dhe i paraqet për shqyrtim dhe miratim në mbledhjen e Kryesisë së Këshillit të Qarkut Shkodër.

Më poshtë është dhe lista e projekt-propozimeve për investime në infrastrukturë rrugore vendore, të konsideruara si prioritarë për tu mbështetur me financime nga Fondi për Zhvillimin e Rajoneve.
 
 
Tender
Thirrje për pjesmarrje në kursin e trainimit “Makineria e përpunimit të leshit”  në qarkun Shkodër”.
Thirrje per aplikim


Call for applications

Developing Local Strategies Social Services in Shkodra and Ulcinj
Click here

Majat e Ballkanit

THIRRJE PER APLIKIME
i2qfddrq
Qarku Shkodër dhe  "ACLI-IPSIA  në Shqipëri"  hapin thirrjen publike në kuadër të projektit “Njohje dhe formim për emigrantët e kthyer në Veriun e Shqipërisë”
Youth Adrinet
d8m28apa
Vendosja e produkteve të përbashkëta turistike në tregun ndërkombëtar.d82m28apa

the_report_of_t
Tourism Strategy of Shkoder
logo_sp_aga2_min

Turist points in Shkodra Region
shkodra_in_u_p

Pomegranates's place

the_confer


dldp_program

hajmel

the_strategic