Home
NJOFTIM
9959449949494949
                       Italian
Main Menu
Home
Region of Shkodra
President of R.C.
Regional Council
Administration
Strategy
Tourism
Environment
NGO
Notices
Other links
Gallery
RDP
Web GIS Albania
logo_wga
JA slide show
THIRRJE PER APLIKIME PDF Print E-mail
No translation
 
i2qsfddrq
I promovuar dhe realizuar nga IPSIA, Caritas Italiana, Caritas Shqiptar, Caritas Lezhë i cili garanton kontribute të pakthyeshme me qëllim mbështetjen e  projekteve sipërmarrëse  dhe ka si synim riintegrimin e emigrantëve të kthyer në veriun e Shqipërisë, futjen e tyre në botën e punës dhe krijimin e forcimin e ndërmarrjeve të vogla.
 
Ju mund të paraqitni idenë tuaj sipërmarrëse në përputhje me eksperiencën e përfituar jashtë vendit dhe pritshmëritë tuaja për  realizimin e kësaj ideje. Bashkëlidhur do të gjeni rregulloren dhe formularin për plotësim.
 
 Aplikimi i kërkesës për kontribut dhe i gjithë dokumentacioni relativ duhet të paraqitet nga data 02 Korrik 2012 deri në datën 17 Shtator 2012, nga ora 09.30 deri në orën 13.00 pranë selive të projektit “Njohje dhe formim për emigrantët e kthyer në Veriun e Shqipërisë”.
 
Për çdo informacion, pyetje ose paqartësi mund të  kontaktoni pranë zyrave të "ACLI-IPSIA  në Shqipëri"në Shkodër me seli në Rr. Don Bosko (pranë konsullatës italiane, përballë gjykatës), me anë të e-mailit në This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it në numrat e telefonit fix - 0035522243650 dhe celular - 00355693273843.

Ky projekt financohet nga Kooperacioni Italian për Zhvillim.
Rregullore per thirrjen publike