Inizio
NJOFTIM
9959449949494949
                       Italian
Menu principale
Inizio
Regione di Scutari
Presidente del Consiglio
Consiglio Regionale
Amministrazione
Strategia
Turismo
Ambiente
ONG
Avvisi
Altri links
Galleria
RDP
Web GIS Albania
logo_wga
Inv. nella nostra regione
 investimenti_realizzati2
 investimendi_in_via_di_realizzazione2


 
Foto nga Shkodra
Al servizio della comunita'

elenco_telefonico_albtelekom

Il tempo a Scutari
Shkoder  -C
Turismo
Numero di visite
mod_vvisit_counterOggi12
mod_vvisit_counterIeri33
mod_vvisit_counterQuesta settimana458
mod_vvisit_counterQuesto mese893
mod_vvisit_counterTutto493291
Links esteri

cbibCross Border Institution Building

1acba68a74Assemblea delle Regioni d'Europa


 Intercooperation
                    
 

GTZ

 SNV 
adaADA
 
 
 

swisscooperation-albaniaSwiss Cooperation


welcome_europe

 

 

rivapro

 

 


Foto te ndryshme nga Qarku i Shkodres
Inizio
16 korrik 2014 PDF Stampa E-mail
No translation
Konferenca me teme  TEP–AGORA: Qëndrueshmeria e Paktit Territorial te Punesimit dhe rruga drejt te ardhmes
dscf6127Në kuadrin e Projektit Adresimi në Nivel Lokal i Sfidës së Punësimit të të Rinjve, ditën e merkurë, dt. 16 korrik 2014, në orën 10:00, në Hotel Grand Europa në Shkodër u zhvillua  Workshopi i Shkëmbimit të Eksperiencës për Paktet Territoriale të Punësimit të të Rinjve mes 3 Qarqeve ku shte zbatuar ky projekt, atë të Shkodrës, Lezhëz dhe Kukesit me teme :
Leggi tutto...
 
17 Korrik 2014 PDF Stampa E-mail
No translation
Seminar ne Hotel Coloseo për zhvillimin rajonal
img_20140717_1032491Me datë 17 Korrik 2014, në ambientet e hotel Colosseo, u zhvillua Seminari i III Rajonal me titull  “Zhvillimi nen rajonal dhe  evidentimi i projekteve pilot”. Ky seminar u organizua nga Këshilli i Qarkut Shkodër dhe RDP (programi për Zhvillimin Rajonal, Veriu i Shqipërisë) në kuadër të konsolidimit të dokumenteve strategjike dhe plotësimit me plane veprimi, që përputhen me  dinamikat e zhvillimit të territorit për dy qarqet, Shkodër dhe Lezhë.
Leggi tutto...
 
Bologna 27 dhe 28 Maj 2014 PDF Stampa E-mail
No translation
foto_bologna_2Strategjia EUSAIR, e cila është ne fazat përfundimtare te konsultimeve dhe miratimit nga ana e Komisionit Europian, është e një rëndësie te veçantë pasi përcaktimi i politikave zhvillimore gjithëpërfshirëse dhe homogjene për te gjithë Euro rajonin Adiatiko-Jonian është parësor ne mënyre qe rajoni te ketë një zhvillim te qëndrueshëm.
Leggi tutto...
 
Bruksel me 25/26 Qershor 2014 PDF Stampa E-mail
No translation
foto_brussel_022Strategjia e Bashkimit Europian per Eurorajonin Adriatiko Jonian vazhdon procesin e saj drejt miratimit ne Komisionin Europian, me zhvillimin e takimit të radhës pikërisht ne Bruksel.Takimi u organizua nga Rajoni i Molises ne kuadër te Projektit AdriGov, projekt i cili po implementohet nga Këshilli i Qarkut Shkodër, si dhe rajone te tjera te Ballkanit dhe Italisë. Te pranishëm ne këtë takim ishin përfaqësues te niveleve te larta te strukturave te Bashkimit Europian dhe përfaqësi ministrore te Shteteve Anëtare te EUSAIR.
Leggi tutto...
 
30 Qershor 2014 PDF Stampa E-mail
No translation
Ceremonia përmbyllëse me rastin e përfundimit të Aksionit:
dscf6073Nxitja e punësimit të të rinjve në sektorin e peshkimit dhe përmirësimi i kushteve për peshkim në liqenin e Shkodrës.Me datë 30 Qershor, ora 10, në ambjentet e Shoqatës së Menaxhimit të Peshkimit, në Shirokë u zhvillua ceremonia përmbyllëse e aksionit “ Nxitja e punësimit të të rinjve në sektorin e peshkimit dhe përmirësimin e kushteve për peshkim në liqenin e Shkodrës”. Në këtë takim ishin të pranishëm Z. Maxhid Cungu, Kryetar i Këshillit të Qarkut, në cilësinë e kryetrit të Bordit Rajonal të Punësimit dhe Formimit, Znj. Teuta Zejno, përfaqësuese e ILO, Kryetari i OMP si dhe anëtarë të BRPF.Z. Cungu hapi takimin duke falenderuar aktorët kryesorë që morën pjesë në implementimin me sukses të këtij aksioni.
Leggi tutto...
 
29 mag 2014 PDF Stampa E-mail
Museo Virtuale Marubi - La storia in immagini
29_maj_2014_fotoScutari, 29 maggio 2014 nei pressi dell Hotel Colosseo-Scutari, si è tenuto il prossimo incontro per la presentazione del lavoro svolto finora per il progetto "Museo Virtuale Marubi". UNDP e la regione di Friuli Venezia Giulia sono i finanziatori di questo progetto che ha avuto origine nel Maggio 2012.
Leggi tutto...
 
<< Inizio < Prec. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Pross. > Fine >>

Risultati 1 - 6 di 159
 
Tender
Thirrje për pjesmarrje në kursin e trainimit “Makineria e përpunimit të leshit”  në qarkun Shkodër”.
Thirrje per aplikim


Ftese per Aplikim

Zhvillimi i Strategjive Lokale te Sherbimeve Sociale ne Shkoder dhe Ulqin
 Kliko  Termat e References per Trajnere

Majat e Ballkanit

THIRRJE PER APLIKIME
i2qfddrq
Qarku Shkodër dhe  "ACLI-IPSIA  në Shqipëri"  hapin thirrjen publike në kuadër të projektit “Njohje dhe formim për emigrantët e kthyer në Veriun e Shqipërisë”
Youth Adrinet
d8m28apa
Vendosja e produkteve të përbashkëta turistike në tregun ndërkombëtar.d82m28apa

relazione_delle_attivita_del_consiglio_regionale_di_scutari_per_il_2009
Strategjia e turizmit të Qarkut Shkodër
logo_sp_aga2_min


Itinerari di turismo culturale nella Regione di Sctuari (Albania del nord)
shkodra_in_u_p

Nella terra dei melograni


la_confernza_per_la


programi_dldp_shkoder_lezhe

planis_hajmel

planis_vigm