Home
NJOFTIM
9959449949494949
                       Italian
Main Menu
Home
Region of Shkodra
President of R.C.
Regional Council
Administration
Strategy
Tourism
Environment
NGO
Notices
Other links
Gallery
RDP
Web GIS Albania
logo_wga
Investments in the Region
realized_investiments2
running_investiments2
Foto nga Shkodra
Serving the community

  numratori_telefonik_albtelecom

Weather in Shkoder
Shkoder  -C
Tourism
Number of Visitors
mod_vvisit_counterToday32
mod_vvisit_counterYesterday32
mod_vvisit_counterThis week445
mod_vvisit_counterThis month880
mod_vvisit_counterAll493278
Foreign Links
 
 
 
 
 
Intercooperation 

                    
  


GTZ


 SNV 
adaADA
 
 
 
welcome_europe
 
 

rivapro

 

JA slide show
27 November 2013

Agreement signed between Regional Council of Shkoder and RDP

img_1861 On November 27, 2013, in the office of President of the regional Council, was signed between the RCSH and Regional development program, North Albania and agreements between RCSH and the local government units benefiting from the RDP fund investments.

 

Read more...
 
Wednesday, on 27/11/2013

The next meeting of the Regional Council of Shkodra

img_1851 Meeting of the Regional Council of Shkodra was held on Wednesday, on 27/11/2013, at 11.00 in the hall of the Council of Municipality of Shkodra.

 

Read more...
 
11/22/2013

The fourth meeting of the Regional Employment Board

 

img_0585

On 11/22/2013, in the premises of Shkodra Regional Council, under the direction of the President of the Regional Council, Mr. Maxhid Cungu  and with the support of the International Labour Organisation, ILO and UNDP, as well as a representative of the Swiss Embassy ran the fourth meeting of the Regional Employment Board within the project "Addressing the Challenge Grassroots of Youth Employment Albania ", which was aimed the approval and signature of the Territorial Employment Pact, which aims to promote employment opportunities for youth in the region of Shkodra.

Read more...
 
ADRIGOV for Infrastructure and Transport
img_0439

AdriGov Project Governance Plan of Operations in the Adriatic is co - funded by the IPA Adriatic CBC Programme of the European Union. It gives an important contribution to the board last year through a joint cooperation in the Adriatic-Ionian area, specifically to promote the adoption of a concurrent and operational plan addressing all possibilities for cooperation in all fields.

Read more...
 
October 26th

Meeting with representatives of Kosovo

 

thumbper_lajmin_e_dates_26_tetor On Saturday October 26th, the President of Shkodra Region Mr. Maxhid Cungu hosted a working group for drafting the National Strategy for Climate Change in the Republic of Kosovo. The kosovar group with 35 representatives from the Ministry of Environment and Physical Planning, Ministry of Integration, Ministry of Economic Development of Kosovo, followed with much interest the measures implemented Shkodra Regional Council in relation to climate change adaptation. Mr. Cungu together with Z. Arben Gjuraj Dajç Mayor, that is one of the municipalities most affected by the floods, participants submitted a piece of protective measures implemented by county and municipality to prevent flooding. In conversation appeared short and long term measures taken and provided by local government levels and the government. 

Read more...
 
Friday, October 11th

25 and 26 September 2013 organized a conference in Bari

 

25_dhe_26_shtator_2013_organizohet_nj_konference_n_bari In the framework of AdriGov  project it was organized a meeting between partners and guests present, aiming the finding of instruments within the framework of "ADRIGOV" and the consultation process which Puglia Region, a project partner, was conceived as a dedicated workshop "Towards the Adriatic Ionian Macroregion (25 September):

Read more...
 
25 Shtator, San Malo-Francë dhe 18 Nëntor Korfuz-Greqi
No translation
corfu_18_11_2013_mcNë kuadrin e konsultimeve qe kane filluar nga Dhjetori 2012 e ne vazhdim ku Bashkimi Evropian ka iniciuar një vision për bashkëpunimin dhe zhvillimin e një strategjie të përbashkët në makro-rajonin Adriatiko-Joninan EUSAIR, kryetari i këshillit të qarkut Shkodër zoti Maxhid Cungu, 
Read more...
 
24 -25 September 2013

Project Youth Adrinet implemented in the framework of IPA CBC ADRIATIC, Activities within the initiative “ADRIBUS”

aaadri_busAdribus has to do with a tourist round and working through a bus from which two young people from each country Youth Adrinet project partner in all Partner countries . It will be two daily stops in each country and will have meetings with institutional representatives of institutions responsible for youth policy and cultural tourist visits in the respective cities .

Read more...
 
16-20 Shtator 2013
No translation
Projekti “Youth Adrinet” i zbatuar ne kuader te pogramit IPA CBC ADRIATIK organizon: “Workshop Lokal Shkodra Travel Guide”
workshop_1Në kuadër të projektit, Youth Adrinet u zhvilluan në Shkodër në datat 16-20 Shtator 2013 u workshop-i  Shkodra Youth Guide  në të cilin morën pjesë të 6 të rinj nga vendet partnere përkatësisht Slloveni, Bosnje Hercegovinë, Kroaci dhe Itali si dhe 6 të rinj nga qyteti i Shkodrës.
Qëllimi i aktivitetit “Workshop Lokal Shkodra Travel Guide” është realizimi i një guide turistike për të rinj nga të rinj të vëndeve të ndryshme të Adriatikut.
Read more...
 
7 and 18 July 2013

AdriGov: Meeting on the project progress and continuity of AdriGov 

agorizzia_2

On 17 and 18 July 2013 in Gorizia in Italy was held a working meeting with Informest initiative AdriGov project partner, to discuss some ideas submitted by partners and to discuss the continuation of this project. Besides reportedly responsible partners in the project on project progress and problems in the start-up had been changed after some partners, various representatives are some of the activities conducted so far and those that are in process.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 17 - 28 of 159
 
Tender
Thirrje për pjesmarrje në kursin e trainimit “Makineria e përpunimit të leshit”  në qarkun Shkodër”.
Thirrje per aplikim


Call for applications

Developing Local Strategies Social Services in Shkodra and Ulcinj
Click here

Majat e Ballkanit

THIRRJE PER APLIKIME
i2qfddrq
Qarku Shkodër dhe  "ACLI-IPSIA  në Shqipëri"  hapin thirrjen publike në kuadër të projektit “Njohje dhe formim për emigrantët e kthyer në Veriun e Shqipërisë”
Youth Adrinet
d8m28apa
Vendosja e produkteve të përbashkëta turistike në tregun ndërkombëtar.d82m28apa

the_report_of_t
Tourism Strategy of Shkoder
logo_sp_aga2_min

Turist points in Shkodra Region
shkodra_in_u_p

Pomegranates's place

the_confer


dldp_program

hajmel

the_strategic