Home
NJOFTIM
9959449949494949
                       Italian
Main Menu
Home
Region of Shkodra
President of R.C.
Regional Council
Administration
Strategy
Tourism
Environment
NGO
Notices
Other links
Gallery
RDP
Web GIS Albania
logo_wga
Investments in the Region
realized_investiments2
running_investiments2
Foto nga Shkodra
Serving the community

  numratori_telefonik_albtelecom

Weather in Shkoder
Shkoder  -C
Tourism
Number of Visitors
mod_vvisit_counterToday2
mod_vvisit_counterYesterday32
mod_vvisit_counterThis week415
mod_vvisit_counterThis month850
mod_vvisit_counterAll493248
Foreign Links
 
 
 
 
 
Intercooperation 

                    
  


GTZ


 SNV 
adaADA
 
 
 
welcome_europe
 
 

rivapro

 

JA slide show
Razëm, 17 – 18 maj 2012
No translation
TAKIM PER NXITJEN E FORMIMIT DHE PUNESIMIT TE TE RINJVE
TAKIM PER NXITJEN E FORMIMIT DHE PUNESIMIT TE TE RINJVE 40 km nga Qyteti i Shkodrës, në lartësinë 1030m, në shpat të malit të Veleçikut, në pikën turistike të Razmës, Natural Razma Resort, me mbështetjen e Programit të Kombeve të Bashkuara për Punësimin dhe Migrimin e të Rinjve, u zhvillua një takim për programet për nxitjen dhe formalizimin e punësimit të të rinjve që zbatohen në territore të caktuara dhe përkatësisht: Pakti Territorial për punësimin e të Rinjve në Qarkun e Kukësit dhe Fordi Rajonal i Punësimit dhe Formimit në Qarkun e Shkodrës.
Read more...
 
Friday 27 April 2012
The DLDP Coordinating Program Committee meets in Kallmet /Lezha
Mblidhet në Kallmet te Lezhës Komiteti Koordinues i Programit DLDP On 27 April 2012, in the Commune of Kallmet in Lezha, was organized the next meeting of the Coordinating Committee DLDP Program (Program funded by the Swiss government, for development and decentralization of local government units in the regions of Shkodra and Lezha). At this meeting, representatives from partner municipalities in the third phase of this program.
Read more...
 
25-27 April 2012

From 25-27 April 2012, was held at the Palace of Congresses, the fair "Tourism Albania 2012 ".
Tiranë/Panair “Shqipëria Turistike 2012”. The event was held at the Palace of Congresses in Tirana, under the 100 Anniversary of Independence from Albexpo Group in cooperation with the Association of Alternative Tourism Kosovo, Foreign Investors Association of Albania (FIAA), with Ulcinj Municipalities of Presevo, Cair, Skopje, Struga and the support of USAID and the Municipality of Tirana, Albania.

Read more...
 
Sunday 15 April 2012
Peshëngritësi shqiptar Erkand QerimajAlbanian weightlifter Erkand Qerimaj is hosted as the hero this Sunday, at the international airport of Rinas Mother Teresa, but also in his city birth Shkodra.Hundreds of fans in Shkodra, under the direction of deputy mayor of Shkodra, Ridvan Trashani, have departed from the city of Shkodra Rinas toward the buses available from City Hall, as well as private funds, to host the European champion, her son, Erkand Qerimaj, proclaimed as champions of Europe in the championship held in Antalya, Turkey, a few days ago.
Read more...
 
Tuesday April 3
On training and the implementation of projects contemplated in the Regional Tourism Strategy of Shkodra
E marte 3 prill 2012 Shkodra Regional Council with the support and assistance of the UNDP Programme 2 ART GOLD Albania has worked intensively for a Strategic Plan for Sustainable Tourism Development for the Shkodra region and implement a variety of other activities in support of public administration, civil society, etc.
Read more...
 
March 30

REGION SHKODER and Province of Florence, meeting Barducci - Cungu,
QARKU SHKODER DHE PROVINCA E FIRENCES, Takimi Barducci - Cungu, - 30 Mars 2012Mr. Maxhid Cungu, Presdient  of Shkodra Regional Council, Mr Andrea Barducci, President of the Province of Florence and Fabio Roberto CAPPELLINI vice president of the Province of Pistoia have had a formal meeting of the Institutional Presidency Florence Province, in the afternoon on Friday 30 March. Present were Mr. Andrea Jakova, head of foreign relations of Shkodra Regional Council, Mr. Giacomo Billi, Councillors of the Planning, Development and Tourism for the Province of Florence, Councillor for Agriculture of the Province of Florence, Mr. Pietro Roselli and President of "Agency ICSE & Co., Aferdita Shani.

Read more...
 
March 29
CONFERENCE - "Tuscany-Albania – Let’s grow together."
QARKU SHKODER DHE PROVINCA E FIRENCES, Takimi Barducci - Cungu, - 30 Mars 2012The conference was held in the hall in the Palazzo Medici Nikola Pestelli, Riccardi, the main headquarters of the Province of Florence. The meeting was opened with greetings and thanks from the host, President of the Province of Florence Mr. Andrea Barducci, who mainly emphasized the institutional importance of the initiative.
Read more...
 
Tirana - 29 March 2012
Presentation of Strategic Plan for Sustainable Tourism in the Region of Shkodra.
Prezantohet Plani Strategjik për Turizmin e Qënrueshëm në Qarkun e Shkodrës. ""Strategic Plan for Sustainable Tourism in the Region of Shkodra" and "Strategic Plan for South County Development, Territory" with zero emissions (ZET), were presented on 29th March 2012, in Tirana with the participation of the vice Minister of Interior. Mr. Ferdinand Poni, the Italian Ambassador to Albania, Mr.. Massimo GAIANI, UN Resident Coordinator Ms. UNDP.
Read more...
 
24 march 2012
POPULAR GAMES 2012
LOJRA POPULLORE FEST 5 In the 100 th anniversary of proclamation of national independence day on Saturday, March 24, 2012, with the support of Shkoder Regional Council and under the auspices of the Regional Council President, Mr. Maxhid Cungu and other local collaborators, the association "The Door organbized in Rozafa Castle Shkodra," Popular Games Fest 2012 ". 
Read more...
 
March 20
INFO DAY ON THE REGIONAL FUND EMPLOYMENT PROMOTION
DITE INFORMATIVE NE KUADER TE FONDIT RAJONAL PER NXITJEN E PUNESIMIT In the framework of promoting the Call for Proposals for Regional Fund for Employment and Training, the Regional Council of Shkodra , Regional Office of Employment and ILO representatives held in a hall of the council an INFO DAY, which tried to clarify the technical level of all questions and comments that may have potential applicants who are interested to submit proposals for this announcement.
Read more...
 
12 to 13 March 2012
MEETING IN BOLOGNA RELATED to SOCIAL ISSUES FIELD PROBLEMS
TAKIM NE BOLOGNA PER PROBLEMET NE FUSHEN SOCIALE  The President of the Regional Council of Shkodra , Mr. Maxhid Cungu made a working visit in Bologna on 12 and 13 March, at the invitation of the Region Emilia Romagna, in the framework of cooperation program funded by the Foreign Affairs Ministry of Italy. The object of this visit was to meet with the reprehensive of development and cooperation in this region, Ms. Donatella Bertolazzi where they discussed the technical assistance will be provided in addition to the development
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 73 - 84 of 159
 
Tender
Thirrje për pjesmarrje në kursin e trainimit “Makineria e përpunimit të leshit”  në qarkun Shkodër”.
Thirrje per aplikim


Call for applications

Developing Local Strategies Social Services in Shkodra and Ulcinj
Click here

Majat e Ballkanit

THIRRJE PER APLIKIME
i2qfddrq
Qarku Shkodër dhe  "ACLI-IPSIA  në Shqipëri"  hapin thirrjen publike në kuadër të projektit “Njohje dhe formim për emigrantët e kthyer në Veriun e Shqipërisë”
Youth Adrinet
d8m28apa
Vendosja e produkteve të përbashkëta turistike në tregun ndërkombëtar.d82m28apa

the_report_of_t
Tourism Strategy of Shkoder
logo_sp_aga2_min

Turist points in Shkodra Region
shkodra_in_u_p

Pomegranates's place

the_confer


dldp_program

hajmel

the_strategic