Home
NJOFTIM
9959449949494949
                       Italian
Main Menu
Home
Region of Shkodra
President of R.C.
Regional Council
Administration
Strategy
Tourism
Environment
NGO
Notices
Other links
Gallery
RDP
Web GIS Albania
logo_wga
Investments in the Region
realized_investiments2
running_investiments2
Foto nga Shkodra
Serving the community

  numratori_telefonik_albtelecom

Weather in Shkoder
Shkoder  -C
Tourism
Number of Visitors
mod_vvisit_counterToday13
mod_vvisit_counterYesterday81
mod_vvisit_counterThis week141
mod_vvisit_counterThis month94
mod_vvisit_counterAll490935
Foreign Links
 
 
 
 
 
Intercooperation 

                    
  


GTZ


 SNV 
adaADA
 
 
 
welcome_europe
 
 

rivapro

 

JA slide show
13 dhe 14 Maj 2014
No translation
AdriGov në Podgoricë për SME-të dhe FDI-të
img_20140514_100648Në kuadër të Projektit AdriGov u organizua ne Podgoricë Takimi Institucional Teknik (ITC)  dhe (PMU) Njësia e Menaxhimit të Projekti, 13 Maj 2014, Sipas Agjendës bashkangjitur. Në ketë takim u diskutua për ecurinë e projektit në të gjitha vendet partnere, planet për muajt e ardhshëm si dhe situatën financiare të projektit.
Read more...
 
8 – 12 March 2014 was held in Campobasso
sdadadasIn the framework of RURACT project "Revaluation of rural areas in Europe through social farming activities" respectively "Europe for Citizens" Programme, financed by the European Union, Action 1 "Active citizens for Europe" - Measure 1.2 "Networks of twinned towns", on 8 – 12 March 2014 was held in Campobasso the activity entitled “Social Europe farming, the road to rural development”. This event was organized by the Regional Council Molise, the lead partner of the project.
Read more...
 
26 Shkurt 2014
No translation
ADRIGOV PËR STRATEGJINË EUSAIR
dsc_0075Në ambientet e Grand Hotel Europa Shkodër, këshilli i Qarkut në kuadër të projektit AdriGov, organizoj një workshop me temë Qarqet shqiptare brenda Eurorajonit Adriatiko-Jonian dhe politikat  EUSAIR të BE. Projekti AdriGov po zbatohet nga Këshilli i Qarkut Shkodër, si partner përfitues dhe nga të disa Qarqe dhe Rajone të tjera të Eurorajonit Adriatik-Jonian, me qëllim kryesor rritjen e bashkëpunimit ndërkufitar, kontributit për hartimin e politikave të përbashkëta në zonë, strategjisë programative EUSAIR si dhe transferim të njohurive dhe rritje e ndërsjellët e kapaciteteve.
Read more...
 
11 shkurt 2014
No translation

Mblidhet Grupi Koordinues i RDP

foto456456546456Me datë 11 Shkurt 2014, në ambientet e Këshillit të Qarkut Shkodër u organizua takimi i Grupit Koordinues të Programit për zhvillim rajonal, Veriu i Shqipërisë. Ky është takimi i 10 i këtij grupi që nga fillimi i programit. Kryetari i Këshillit të Qarkut Shkodër, si kryesues i këtij grupi mbasi nënvizoi se korumi për vazhdimin e takimit ishte arritur  bëri një përmbledhje të shkurtër të punës së deritanishme për të gjitha shtyllat e programit, duke nënvizuar se ajo që është më e rëndësishme ishte përfitimi qe nga ky program kanë territoret e Qarkut Shkodër dhe Lezhë. 

Read more...
 
29-30 Janar 2-14
No translation

Takim i Grupit te Punës se Projektit NEXT & Takimi i 3-te i Komitetit Koordinues - Mostar, Bosnjë dhe Hercegovinë

mostar_next_2 Në datat 29-30 Janar 2014, u mbajt në Mostar, Bosnjë Hercegovinë, takimi i radhës i Grupit të Punës së Projektit NEXT & Takimi i 3-të i Komitetit Koordinues. Gjatë takimit të datës 29 Janar u ngritën 4 grupe pune që diskutuan 4 aspekte relevante të fazës së implementimit të projektit:

Read more...
 
2 8dhe 29 Janar Pejë, Kosovë
No translation
peje_nenshkrimi_1Projekti për krijimin e shtegut malor “Majat e Ballkanit”, i gjatësisë prej 192 kilometrash, i cili kalon nëpër Kosovë, Mal të Zi dhe Shqipëri, ka hyrë në fazën e dytë të marrëveshjes, e mbështetur nga Organizata Qeveritare Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit GIZ. Pas një konference dy ditore të mbajtur në Pejë, të mërkurën është bërë nënshkrimi i marrëveshjes në mes të këtyre tri vendeve dhe partnerit gjerman GIZ.
Read more...
 
15 Janar 2014
No translation

Takim i Komitetit Drejtues “Për bashkërendimin e punës ndërmjet autoriteteve shtetërore përgjegjëse, në nivel vendor, për referimin e rasteve të fëmijëve në rrezik”

20140115_101950 Me datë 15 janar 2014, u zhvillua takimi i radhës së  Komitetit  Drejtues “Për bashkërendimin e punës ndërmjet autoriteteve shtetërore përgjegjëse, në nivel vendor, për referimin e rasteve të fëmijëve në rrezik”,  që kishte si qëllim prezantimin e Raportit mbi veprimtarinë e Njësisë për të Drejtat e Fëmijëve të Qarkut Shkodër si dhe prezantimin e Raportit te Monitorimit të Strategjisë Rajonale dhe Planit te Veprimit , të Qarkut Shkodër.

Read more...
 
4-6 November 2013

Forum for the EUSAIR and the Adriatic and Ionian  University
In December 2012, the European Union mandated the European Commission to prepare an Action Plan for the so-called European Strategy for the Adriatic-Ionian Region (EUSAIR). Consultations are in place right now about this topic. The strategy involves eight countries (Italy, Slovenia, Croatia, Greece, Montenegro, Albania,

Read more...
 
27 November 2013

Agreement signed between Regional Council of Shkoder and RDP

img_1861 On November 27, 2013, in the office of President of the regional Council, was signed between the RCSH and Regional development program, North Albania and agreements between RCSH and the local government units benefiting from the RDP fund investments.

 

Read more...
 
Wednesday, on 27/11/2013

The next meeting of the Regional Council of Shkodra

img_1851 Meeting of the Regional Council of Shkodra was held on Wednesday, on 27/11/2013, at 11.00 in the hall of the Council of Municipality of Shkodra.

 

Read more...
 
11/22/2013

The fourth meeting of the Regional Employment Board

 

img_0585

On 11/22/2013, in the premises of Shkodra Regional Council, under the direction of the President of the Regional Council, Mr. Maxhid Cungu  and with the support of the International Labour Organisation, ILO and UNDP, as well as a representative of the Swiss Embassy ran the fourth meeting of the Regional Employment Board within the project "Addressing the Challenge Grassroots of Youth Employment Albania ", which was aimed the approval and signature of the Territorial Employment Pact, which aims to promote employment opportunities for youth in the region of Shkodra.

Read more...
 
ADRIGOV for Infrastructure and Transport
img_0439

AdriGov Project Governance Plan of Operations in the Adriatic is co - funded by the IPA Adriatic CBC Programme of the European Union. It gives an important contribution to the board last year through a joint cooperation in the Adriatic-Ionian area, specifically to promote the adoption of a concurrent and operational plan addressing all possibilities for cooperation in all fields.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 9 - 20 of 159
 
Tender
Thirrje për pjesmarrje në kursin e trainimit “Makineria e përpunimit të leshit”  në qarkun Shkodër”.
Thirrje per aplikim


Call for applications

Developing Local Strategies Social Services in Shkodra and Ulcinj
Click here

Majat e Ballkanit

THIRRJE PER APLIKIME
i2qfddrq
Qarku Shkodër dhe  "ACLI-IPSIA  në Shqipëri"  hapin thirrjen publike në kuadër të projektit “Njohje dhe formim për emigrantët e kthyer në Veriun e Shqipërisë”
Youth Adrinet
d8m28apa
Vendosja e produkteve të përbashkëta turistike në tregun ndërkombëtar.d82m28apa

the_report_of_t
Tourism Strategy of Shkoder
logo_sp_aga2_min

Turist points in Shkodra Region
shkodra_in_u_p

Pomegranates's place

the_confer


dldp_program

hajmel

the_strategic