Komuna Guri i Zi, Shkodër
No translation
Mirësevini në Komunën Guri i Zi
Në këtë rubrikë do të njiheni me të dhëna gjeografike, ekonomike dhe sociale te kësaj komune.
 
guri_i_zi
 
Për më shumë kliko:
 
 
Plane veprimi